Mai Multe Vizualizări
Miyabi inseamna functionalitate cu totul exceptionala si aspect superb.
Pentru cunoscatori, profesionisti sau amatori cu nivel maxim de exigenta Miyabi nu inseamna numai cutite traditionale japoneze, ci inclusiv nivelul maxim de referinta in acest domeniu de varf.
Lama cu tais finisat in stilul legendarelor sabii japoneze Katana se armonizeaza perfect cu manerul, pentru a alcatui un cutit traditional Japonez unic nu doar din punct de vedere estetic, ci in primul rand ca functionalitate:
- proprietati de taiere incomparabile,
- duritate exceptionala,
- durabilitatea extraordinara, pastrarea acestor calitati in timp.
Caracteristici ale Cutitelor Japoneze MIYABI 7000D
- Nivelul incredibil de ascutire al lamei dure asigura o taiere rapida, precisa, curata;
- Lama este extrem de dura:
- Miezul acesteia este din Otel de cea mai inalta calitate „CMV60”, de duritate maxima, pentru pastrarea ascutisului pentru timp indelungat; Imbracata apoi in alte 2 tipuri de otel de duritati diferite, in 64 straturi;
(Total: 65 straturi de otel)
- Lama este prelucrata prin metoda speciala CRYODUR, intarita la Minus 196C pentru a se atinge nivelul extraordinar de duritate de 60Rockwell, durabilitatea maxima precum si pentru a se si pastra in timp cat mai indelungat taisul exceptional al lamei;
- Ascutire dubla dupa metoda traditionala Japoneza Honbazuke, care ii asigura calitatea incomparabila a taierii;
- Unghi perfect de 19 grade ca rezultat al acestei tehnici;
- Lama simetrica;
- Duritatea lamei din otel prelucrat astfel depaseste si cele mai exigente asteptari in privinta taisului lamei;
- Rezistenta maxima la coroziune;
- Flexibilitate optima a lamei;
- Se recomanda ascutirea cu piatra de ascutit;
Aspectul lamei:
- superb, sofisticat;
- Tratament special pentru fiecare strat in parte din cele 65, avand ca rezultat inclusiv aspectul deosebit, "floral", cu design "Damasc";
- Profil V perfect simetric al taisului lamei;
- Manerul unic, elegant, MICARTA, cu logo in capat, confectionat din lemn, multi-layered, in forma de D, combinat cu otel asigura :
- un aspect sofisticat,
- un echilibru perfect,
- confort exceptional in utilizare,
- manuire fara efort pentru toate tehnicile de taiere;
- eliminarea oboselii specifice, indiferent de modul de prindere preferat, datorita echilibrului perfect si formei perfect ergonomice;
- extrem de usor de curatat;
Cutitele traditionale Japoneze Miyabi nu sunt folosite numai in bucataria asiatica.
Profesionistii si pasionatii de arta culinara foarte exigenti apreciaza valoarea incontestabila a Cutitelor Japoneze Miyabi si se folosesc de performantele de-a dreptul incredibile ale acestora in activitatea lor de fiecare zi.
Cutitul "GYUTOH" MIYABI 20cm este Cutitul ideal pentru a taia si a felia perfect, precis, curat, carne sau peste.
De asemenea poate fi folosit foarte bine si la taierea sau tocarea de legume si verdeturi.
Produs in Japonia.
TERMENUL DE LIVRARE
Transportul se asigura prin firma de curierat Fan Curier sau Urgent Cargus.
Expedierea comenzii pentru produsele aflate in stoc se va realiza in termen de 24 ore de la confirmarea comenzii. Durata de livrare este de 1-2 zile lucratoare. Termenul de livrare pentru produsele cu statusul "La Comanda" variaza si vi se va comunica telefonic.
COST TRANSPORT
Taxa de transport este de 20 RON indiferent de localitate. Pentru comenzile ce depasesc 300 Ron beneficiezi de TRANSPORT GRATUIT.