Returnarea produselor

Politică de retur

Potrivit OUG nr 34/2014 , consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului. In cazul exercitarii dreptului de retragere, costurile care cad in sarcina consumatorului sunt costurile directe legate de returnarea Produselor si diminuarea valorii Produselor, care rezulta din manipularea acestora.

In cazul in care intelegeti sa valorificati acest drept aveti urmatoarele obligatii:

  • de a returna produsul cumparat, nefolosit, nedeteriorat, suportand costul de transport al curierului ales de Dvs.
  • de a returna produsul cumparat in stare de functionare, nedeteriorat, in starea in care v-a fost livrat. 

Produsele returnate trebuie sa fie în aceeasi stare în care au fost livrate (nefolosite, sa aiba toate accesoriile care le-au insotit la livrarea initiala, fara sa prezinte modificari fizice/termice/chimice, lovituri, zgarieturi, ciobiri, socuri, indoiri, rupturi sau de orice alta natura, urme de folosire, si/sau interventii neautorizate, etc). Posibilitatea de retur nu se acorda produselor care prezinta nefunctionalitati datorate manipularii improprii, folosirii neconforme cu instructiunile de utilizare, folosirii in alte scopuri decat cele destinate produselor respective, de schimbari ale starii originale a produsului, de influente naturale sau de pastrare în conditii improprii.

PRODUSELE FOLOSITE NU POT FACE OBIECTUL RETURULUI.

Rambursarea contravalorii produselor returnate se va face in cel mult 14 zile calendaristice de la data retragerii, dupa verificarea detaliata a starii produselor returnate.

Pentru returnarea produselor, va rugăm să completați formularul de retur de mai jos sau să ne notificați pe adresa de email office@minalped.ro.Formular de retur

  • Doresti