Returnarea produselor

Politică de retur

Potrivit OUG nr 34/2014 , Consumatorul (exclusiv persoane fizice) are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, in termen de 14 zile de la primirea produsului, respectand prevederile Politicii de returnare a produselor afisata in Site.

In cazul exercitarii dreptului de retragere, costurile care cad in sarcina consumatorului sunt costurile directe legate de returnarea Produselor si diminuarea valorii Produselor, care rezulta din manipularea acestora.

In cazul in care intelegeti sa valorificati acest drept aveti urmatoarele obligatii:
- de a returna produsul cumparat, nefolosit, nedeteriorat, pe cheltuiala dvs, cu Curierul ales de Dvs.
- de a returna produsul cumparat in stare de functionare, nedeteriorat, in starea in care v-a fost livrat.

Produsele returnate trebuie sa fie în aceeasi stare în care au fost livrate (nefolosite, sa aiba toate accesoriile care le-au insotit la livrarea initiala, fara sa prezinte modificari fizice/termice/chimice, lovituri, zgarieturi, ciobiri, socuri, indoiri, rupturi sau de orice alta natura, urme de folosire, si/sau interventii neautorizate, etc). Posibilitatea de retur nu se acorda produselor care prezinta nefunctionalitati datorate manipularii improprii, folosirii neconforme cu instructiunile de utilizare, folosirii in alte scopuri decat cele destinate produselor respective, schimbarilor starii originale a produsului, inclusiv cele datorate influentelor naturale sau de pastrare în conditii improprii.

PRODUSELE FOLOSITE NU POT FACE OBIECTUL RETURULUI.

In cazul in care produsul nu este returnat de catre client in EXACT ACELEASI CONDITII IN CARE I-A FOST LIVRAT, referitoare atat la produs cat si la ambalarea originala a acestuia, Vanzatorul (Chef Mania) isi rezerva dreptul de a retine o suma din contravaloarea produsului, in scopul readucerii acestuia la starea initiala, care poate ajunge pana la 80% din valoarea pretului de vanzare, urmand a se returna diferenta.

In cazul in care este trimis ca si retur catre Vanzator un produs care in urma expertizei detaliate NU se califica pentru retur (conform  conditiilor de mai sus), acesta va putea fi ridicat de catre curierul ales de client, pe cheltuiala clientului, pentru a ajunge inapoi in posesia clientului. 

Toate restrictiile si prevederile din sectiunile Politica de retur si Termeni si Conditii se aplica atat in cazul comenzilor plasate online cat si cel al comenzilor telefonice.

Pentru detaliile complete referitoare la returnarea de produse, vizitati sectiunea Termeni si Conditii !

Pentru returnarea produselor, va rugăm să completați formularul de retur de mai jos sau să ne notificați pe adresa de email office@minalped.ro.

Formular de retur

  • Doresti